Velkomstpakke

Kære nye medlem
Vi byder dig hjertelig velkommen i Stevnsgade Basketball med håbet om, at du må møde gode kammerater og føle dig hjemme i Stevnsgade. Med denne velkomstpakke modtager du forskellige skrifter om Stevnsgade Basketball som du bedes gennemlæse, er du under 18 år skal du afleverer velkomstpakken til dine forældre således de kan gennemlæse de enkelte skrifter.

Velkomstpakken indeholder følgende:

Skrivelsen "Velkommen i Stevnsgade Basketball"
Denne introduktions skrivelse, indeholder lidt om hvem og hvad Stevnsgade Basketball er, hvordan vi fungerer, samt hvad vi forventer af dig og måske dine forældre. 

Vedtægter for Stevnsgade Basketball.
Bedes gennemlæst og gemmes så længe du er medlem.

Kontakt til bestyrelsen og afdelingsansvarlige.
Se klubbens hjemmeside på www.sbbk.dk.


Medlemskort som er et personligt bevis på dit medlemskab af Stevnsgade Basketball. Medlemskortet giver dig samtidig gratis adgang til klubbens 1. hold Damer og Herrers hjemmekampe i Nørrebrohallen.

Vendbar træningstrøje til brug ved træning

PS, I Stevnsgade Basketball har vi tradition for, at klubben leverer spilletøj til alle klubbens turnerings-hold. Dette betyder, at bliver du udtaget til at spille turneringskampe, så vil din træner sørge for, at du til alle kampe får udleveret spilletøj, som efter hver kamp skal afleverer igen til træner eller holdleder.