Bliv frivillig

I Stevnsgade Basketball løfter vi i flok. Og det er vigtigt, for vi kan ganske enkelt ikke fungere uden hjælp fra forældre, søskende, trænere og venner af klubben som giver en hånd når der er kamp, sociale arrangementer og meget andet. Heldigvis har vi allerede mange fantastiske frivillige i klubben, men vi har ALTID brug for et ekstra sæt hænder til at sikre, at vi bevæger os fremad og bliver bedre til at skabe den kulur og det fællesskab som vi selv og vores børn ønsker at være en del af. 

Det behøver ikke at være anstrengende at være frivillig. Et par timer her og der, gør alverden til forskel, så hvis du har lyst til at bidrage, og tænker at du kan gøre en forskel inden for en af opgaveområderne herunder, håber jeg, at du vil tage kontakt til manuel@stevnsgade.com.

Træner/head coach

Hvad kan du forvente?

Som træner eller head coach er det vigtigt at du bræner for sporten og for at arbejde med børn. Det er din opgave at støtte og bidrage til at udvikle det enkelte barn. Først og fremmest sportsligt men også menneskeligt. Samtidig bliver du del af et helt fantastisk træner-team der bakker op om hinanden og står klar til at støtte dig, når du har brug for det. 


  • Du får typisk 2-3 træningspas om ugen, afhængigt af aldersgruppen, ambitionsniveau og hvad der kan lade sig gøre for dig.
  • Du kommer til at tage holdet med til turneringer og stævner i løbet af sæsonen.
  • Mange trænere vælger også at lave fællesspisning eller hyggeture med sit hold, for det styrker fællesskabet.


Tidsforbrug

Gennemsnitligt kan du forvente at bruge 2 x 1 1/2 time om ugen til træning fra begyndelsen af august til slut juni (sæsonen følger skoleåret). Derudover vil der være kampe og evt. sociale/hygge - arrangementer. 


Godt at vide

Du kommer ikke til at stå alene. Vi sørger for at du får en ass. træner som kan hjælpe dig til træning og kampe, og så får du også 1-2 holdledere/forældre, som hjælper med praktiske opgaver som kørsel til og fra turneringer, tøjvask, planlægning af sociale arrangementer mm. 

Samtidig sørger vi også for at du bliver klædt på til opgaven med SMART-basket kurser eller anden relevant uddannelse.


Kontakt

Hvis du tænker, at det er lige noget for dig, at blive del af træner-teamet i Stevnsgade, så skriv til nicolaj@stevnsgade.com

Ass. coach

Hvad kan du forvente? 

Som ung ass. træner i Stevnsgade, bliver du en del af den gruppe som er allermest vigtig i klubben. Du kommer til at hjælpe head coach med at sørge for at børnene har det sjovt og at de hele tiden udvikler sig sportsligt. Samtidig bliver du godt klædt på til når du en dag er klar til selv at blive head coach og få dit eget hold. Og så er det ALTID godt at kunne skrive på sit CV, at man er/har været frivillig i en forening.


  • Du får typisk 2-3 træningspas om ugen, afhængigt af aldersgruppen, ambitionsniveau og hvad der kan lade sig gøre for dig. Evt. kan du dele opgaven med en anden ass. træner, hvis du ikke kan hjælpe alle dage.
  • Du kommer til at tage med holdet til turneringer og stævner i løbet af sæsonen, hvor du støtter op om head coach.
  • Hvis du har lyst, kan du være med til at arrangere fællesspisning eller bio-tur med holdet. Det er super hyggeligt:)


Tidsforbrug

Gennemsnitligt kan du forvente at bruge 2 x 1 1/2 time om ugen til træning fra begyndelsen af august til slut juni (sæsonen følger skoleåret). Derudover vil der være kampe og evt. sociale/hygge - arrangementer. Hvis du ikke har mulighed for at være med til alle træninger eller kampe, er det helt ok. Så får du en makker, så I kan deles om opgaverne.


Godt at vide

Som ass. træner i Stevnsgade, er du med til at gøre en kæmpe forskel for træner og de yngre spillere i klubben. Du bliver en del af klubbens gruppe af unge trænertalenter og vi sørger selvfølgelig for at du bliver uddannet, når du er klar til det.


Kontakt

Hvis du tænker, at det er lige noget for dig, at blive del af træner-teamet i Stevnsgade, så skriv til nicolaj@stevnsgade.com


Happy%20mona
Team%20-coaches%202
Teambuild%202
Holdleder
Der er ikke skrevet noget endnu
Event-medhjælper
Der er ikke skrevet noget endnu
Dommer og dommerbordsmedhjælper
Der er ikke skrevet noget endnu
Materialeansvarlig
Der er ikke skrevet noget endnu