Klubnyheder

Harlem Globetrotters på besøg i Stevnsgade Basketball

11. marts 2020, 08.49

Harlem Globetrotters trak mere end 200 glade børn og forældre ned i Nørebrohallen søndag, hvor der blev vist vilde tricks, konkurreret og spillet kørestolsbasket.

Speedy Artis og Flip White fra Harlem Globetrotters lagde søndag vejen forbi Stevnsgade Basketball for at promovere det kommende show ”Pushing the limits world tour” i Ballerup Super Arena. Harlem Globetrotters er kendte for at støtte op omkring foreninger som Stevnsgade Basketball og give tilbage til ungdommen, og det gjorde de!

Børnene lærte fede tricks og spillede bold med de verdensberømte spillere som også stillede op til autografer og fotografering.

Linda Herskov som er formand i Stevnsgade Basketball var med på dagen. ”Alle er glade. Det var bare SÅ skønt at se så mange smilende børn i hallen i dag. Og Mona var slet ikke til at skyde igennem, da hun slog Speedy i skudkonkurrencen”.  

Det var ikke kun børnene som blev udfordret på banen. Stevnsgade LowRiders, klubbens kørestolsbaskethold og danske mestre, sendte Harlem Globetrotters og Copenhagen Basketball på glatis i en underholdende show-kamp i kørestolsbasket. Og selvom enkelte spillere havnede på maven et par gange, er der ingen tvivl om at Både Liga-herrerne fra Copenhagen Basketball og Harlem-spillerne morede sig.

Billed af Robert Dines Rasch